Impachetarile cu ciocolata se fac de obicei pe o zona (talie, pana la genunchi), inaintea efectuarii masajului anticelulitic, la temperatura de 65-75 grade Celsius. Dupa efectuarea acestei proceduri, manevrele eficiente de indepartare a celulitei au un efect mult sporit, datorita inmuierii si dezintegrarii celulelor de celulita, precum si a dilatarii porilor dermului.
Impachetarile cu ciocolata se folosesc drept tratament de remodelare, anticeluliticprin efectul lipolitic al cafeinei si teobrominei – de hranire, antioxidant, de remineralizare si detoxifiere, dar si de relaxare.
Efectele benefice se datoreaza continutului de cacao si guarana. Efectul termic se simte instantaneu, la aplicare iar imediat dupa tratament apare o senzatie placuta de confort si o imbunatatire vizibila a calitatii tegumentului.
Are un efect antistres, euforic, si va confera o viziune optimista asupra vietii. Si in plus… scaderea in centimetri precum si imbunatatirea aspectului pielii este cat se poate de vizibila. Dermul, epidermul si hipodermul se incalzesc si ard celulita .