Se pune o samanta pe locul care „rezoneaza” cu organul afectat. Semintele plantelor sunt organisme biologice vii, purtatoare de energie vitala si care au propriile câmpuri magnetice. Aceste mici bobite aplicate pe proiectia de pe mâini sau talpi, vor hrani cu energia lor organul aflat in suferinta, redându-i vigoarea. Specialistii vestici recomanda tratarea afectiunilor cronice continuare …
Mierea provine din zaharul natural strans de plante pentru a fi folosit in formarea fructului. Mierea este folosita cu succes si in curele de slabire, inlocuind zaharul din alimentatia zilnica si putand inlocui chiar si una din mese. Astfel, una dimntre cele mai eficiente metode de prevenire a depunerilor de grasime o reprezinta consumul zilnic continuare …
În primul rând, în fiecare zi trebuie să consumaţi cereale integrale, cum ar fi orzul şi ovăzul. În aceeaşi categorie intră şi orezul brun. Din cereale integrale se face atât pâine, cât şi foietaje şi tortilla. Importanţa includerii cerealelor integrale în alimentaţie constă în faptul că acestea sunt o sursă foarte bună de fibre, iar continuare …
Ideea de a renunţa la carne, lactate, ouă pare imposibilă pentru cei mai mulţi dintre noi. În volumul “Studiul China”, autorul, dr T. Collin Campbell, ne sfătuieşte să renunţăm pentru o lună la alimentele de origine animală. Toată viaţa ai mîncat cheeseburger, dar nu o să mori dacă o lună nu mănînci deloc carne, lapte, continuare …
Sunt o multime de motive pentru care o persoana poate alege sa adopte un regim bazat pe vegetale, acestea putand fi religioase, morale si etice, convingeri politice, economice, culturale, estetice sau pur si simplu dorinta de a se alimenta cat mai sanatos. Vegetarianismul reprezinta un stil de viata si o practica alimentara curenta, in care continuare …
Suplimentele adminstrate gresit sau in cantitati nepotrivite pot provoca mult rau – deci nu este de glumit – uneori, consecintele pot fi chiar fatale. Motivul principal care sta la baza consumului de suplimente nutritive este, asa cum le spune si numele, „suplimentarea” aportului alimentar zilnic cu acele substante importante pe care organismul nu le primeste continuare …
Azi voi vorbi despre nutriţie şi vă voi spune lucruri ce sunt de o maximă importanţă. Foarte puţini, chiar şi cei învăţaţi şi foarte evoluaţi, ştiu aceste lucruri. Pentru început, ar putea să nu pară interesante, dar pe măsură ce ascultaţi şi exersaţi aceste lucruri, veţi vedea că sunt extrem de bogate şi darnice, vă continuare …
Este un remediu natural cu numeroase indicaţii terapeutice. Fortifică sistemul imunitar crescând rezistenţa organismului în faţa răcelilor şi gripei. Se administrează pentru prevenirea infecţiilor respiratorii recurente, anemii, avitaminoze, în convalescenţă, copiilor cu tulburări de apetit, bătrânilor taraţi, sau în orice condiţii care agresează organismul prin şocuri fizice şi psihice. Fiind un excelent tonic nervos, cătina continuare …
Partea surprinzatoare este aceea ca aceleasi alimente ajuta la mentinerea tineretii pielii atunci cand sunt mancate. In timp ce unele alimente nu sunt la indemana oricui, cum este cazul caviarului, altele pot fi folosite de oricine si au rezultate foarte bune.Este cazul capsunelor. Sucul natural care se obtine din capsune ajuta la exfolierea pielii, iar continuare …
Este vorba despre acele produse care contin multe grasimi si mult zahar, cum ar fi, spre exemplu, batoanele energizante. Sfatul este sa cititi cu atentie etichetele, dar ca sa va orientati mai usor, iata cateva ponturi privind produsele care va pot pacali. Batoanele energizante Se stie despre aceste produse ca sunt o gustare excelenta atunci continuare …
Celebra dieta cu varză – ţinută de atâtea şi atâtea femei care vor să slăbească – poate duce la dezechilibre serioase ale organismului. Medicii nutriţionişti cataloghează dieta cu supă de varză ca fiind una periculoasă, din cauza conţinutului nutriţional foarte scăzut. O astfel de dietă nu asigură nutrienţii corespunzători dezvoltării şi reproducerii celulare. Medicii spun continuare …
După cum informează reuters.co.uk, profesorul June M. Chan şi colegii săi au descoperit acest fenomen la adulţii care au consumat zilnic de două sau chiar de trei ori mai multe cereale integrale decat persoanele care au mancat astfel de produse doar o dată pe zi. De asemenea, in timpul studiului s-a constatat reducerea cu 35 continuare …