Sunt putini cei care stiu ca pielea este de fapt cel mai mare organ al corpului. Aceasta are un rol foarte important, oferind siguranta elementelor din interiorul organismului si tinand la distanta factorii daunatori din exterior. Tinand cont ca pielea absoarbe tot ce aplici pe suprafata ei, este foarte important sa fim foarte atenti la continuare …
produse cosmetice, sanatatea
In acceptiunea multor personae, indifferent de sex, a te demachia este valabil doar in cazul in care intr-adevar s-au folosit preoduse de make-up si de cele mai multe ori, din diverse considerente, pentru indepartarea acestora se foloseste apa si sapun. Bineinteles, acceptam faptul ca suntem contemporani tehnologiei sic a aceasta a atins si domeniul frumusetii continuare …
frumusete, demachiere, intretinerea pielii
Lipo Stock de la Germaine de Capuccini este un program recomandat pentru femeile care au acumulari de grasime si care au o piele cu un „aspect de coaja de portocala”. Este deasemenea recomandat in cazul in care timpul reprezinta un zid intre intretinere si frumusete, femeilor care isi doresc o relaxare si o stare de continuare …
Lipo Stock, Germaine de Capuccini, acumulari de grasime, intretinere, frumusete
Uleiuri esentiale, antivirale naturale Uleiurile esentiale sunt extrem de eficiente impotriva bolilor caracteristice sezonului rece. Antiviralul de referinta este ravintsara, un ulei esential de origine malgasa, ce provine dintr-un arbore apartinand familiei Lauraceelor. Alte antivirale folosite in terapeutica: eucaliptul, lavanda, cimbrul. Acestea pot fi luate in preventie sau in tratamentul racelii in posologie de 2 continuare …
Ulei de masaj, tratamente naturale, eucaliptul, lavanda, cimbrul
Un studiu de 11 ani, efectuat pe mai mult de 28000 de femei din Iowa aflate la menopauza a demonstrat ca cele care consuma in mod frecvent cafea decafeinizata sunt mai putin expuse riscurilor de a contracta diabet de tip 2. Dintre femeile testate, cele care au baut in decursul celor 11 ani cate 6 continuare …
Cafeaua decafeinizata, diabet, antioxidanti
In consecinta, una dintre solutii ar fi includerea vaccinurilor in produse alimentare precum bananele, cartofii sau rosiile. Rurik Salyaev de la Institutul de Fiziologie a Plantelor si Biochimie din Irkutsk, Siberia si colegii sai planuiesc sa dezvolte vaccinuri anti-HIV si impotriva hepatitei B care sa fie implementate astfel in plante. In acest fel oamenii ar continuare …
vaccinuri, Rosii modificate geneti
„A face curat in propriul organism” este o necesitate in sensul ca asemeni unei case care trebuie curatata de praf si mizerie, asa si organismul are nevoie de o detoxifiere periodica. In general, este bine ca aceasta sa se faca la fiecare schimbare de sezon sau macar la un interval de 6 luni, primavara si continuare …
probleme digestive, respiratie neplacuta, tensiune ridicata, dureri de cap, cura de detoxifiere, ameteli, somnolenta, oboseala, lipsa energiei, nervozitate
Calitatea proasta a somnului afecteaza sanatatea femeilor mai mult decat pe cea a barbatilor, iar efectele negative contribuie la cresterea riscului de diabet, maladii cardiace si accident cerebral. La studiu au participat 210 barbati si femei care nu sufereau de tulburari de somn. Totusi, dupa completarea unor chestionare, 40% dintre persoane au fost clasificate ca continuare …
De asemenea, vitamina C ajuta in situatiile de stres si asigura sanatatea pielii si a membranelor. Pe langa toate acestea, ea coboara nivelul colesterolului si fereste de arterioscleroza, intrucat reduce riscul depunerilor pe peretii vaselor de sange. Simptomele lipsei de vitamina C sunt: oboseală, astenie, slăbiciune, stare de depresie, lipsa poftei de mâncare, dureri osoase continuare …
tratamente naturale, Vitamina C, somnolenta, sursa de sanatate, astenie, oboseala, slăbiciune, dureri osoase, lipsa energiei, ameţeala, gingivită, scorbut
Potrivit barometrului, 45,5% dintre respondenţi apreciază că sistemul sanitar merge într-o direcţie bună, iar 42% într-o direcţie greşită. Un procent de 11% consideră că relaţiile Colegiului Farmaciştilor din România cu populaţia sunt bune, 12% consideră că acestea sunt bune cu Colegiul Medicilor din România, iar cei mai mulţi apreciază că Ministerul Sănătăţii are o relaţie continuare …
Specialiştii susţin că acestea nu trebuie excluse din alimentaţie, având un rol structural. Energia zilnică este luată în proporţie de 55% din glucide, 15% din proteine, 30% din grăsimi. Important este ca două treimi din grăsimi să fie bune şi o treime rele. Grăsimile bune conţin acizi graşi nesaturaţi, din ele se sintetizează HDL colesterolul continuare …
„Am fost si noi informati despre noua tulpina de virus gripal Solomon Islanda. Asa cum au anuntat si colegii nostri de la Bucuresti, aceasta tulpina exista in vaccinul antigripal care se face acum. Tulpina Solomon Islanda a circulat in emisfera australa pe perioada verii si ne asteptam ca numarul cazurilor de gripa sa fie mai continuare …